DNCB nr 37 Bucuresti Sector 4

Blog WeMove.ro

Cu peste 4.000 de Comenzi realizate in 9 ani de activitate, suntem aici sa va ajutam!

Articole Blog

WEMOVE | Servicii Relocare Firme, sedii Companii: mobila de birou, arhiva -documente, echipamente IT.

Picture of WeMove.ro

WeMove.ro

Autor articol

Relocare

Serviciile de Relocare a firmei sau a companiei sunt o sarcină importantă care necesită experienta, echipamente, personal specializat si atenție la detalii. Pe măsură ce mediul de afaceri evoluează, companiile din București trebuie să ia în considerare mutarea birourilor în locații noi, care să se potrivească mai bine nevoilor lor.

 

Înțelegem că mutarea biroului dumneavoastră necesită o planificare atentă, experienta si organizare.

Serviciile WEMOVE facilitează mutarea Firmei sau Companiei dvs., a mobilierului de birou, echipamentelor IT, documentelor si arhiva in cele mai bune conditii.

 

„Recenzie servicii WEMOVE!”

Avand o experienta de peste 12 ani, WEMOVE furnizeaza cele mai bune servicii de relocare, resursele și personalul necesar pentru a asigura o mutare de succes pentru firma dvs.

WeMove este cea mai buna alegere pentru mutările de birouri – firme sau companii multinationale. Beneficiati de  servicii complete de relocare, respectiv: ambalare, transport, servicii montaj și depozitare, dar sunt specializați și în mutarea mobilierului de birou, a echipamentelor IT și a arhivelor de documente.

Alege Serviciile de Relocare WEMOVE!  Solicita Oferta: https://www.wemove.ro/servicii/relocare-bucuresti/

Planificare și pregătire pentru o Relocare de succes

Stim că organizarea mutarii biroului sau firmei dvs., este un proces complex care necesita timp si experienta.

Personalul specializat WEMOVE poate organiza pentru dvs., planificarea serviciilor de mutare, pentru a ne asigura că fiecare detaliu al relocării firmei dvs. este luat în considerare. Echipa noastră va realiza impreuna cu dvs., un Plan de organizare a Serviciilor de Relocare, care va cuprinde etapele de derulare a serviciilor necesare pentru finalizarea cu succes a mutării. Aceasta include materiale de ambalare, cutii de mutare si transportul mobilierului in noua locatie.

Pentru a garanta și mai mult o mutare reușită, echipa noastră poate oferi, de asemenea, servicii suplimentare, cum ar fi despachetarea cutiilor pentru confortul dumneavoastră. Oferim, de asemenea, servicii profesionale de montaj, pentru orice tip mobilier de birou.

Atentie! WEMOVE  asigura serviciul de Reciclare pentru toate materiale de ambalare folosite pentru relocarea firmei dvs, respectiv: carton, folie strech, folie cu bule sau alte materiale reciclabile, pentru a reduce impactul poluarii asupra mediului.

La WEMOVE, înțelegem că nu există două mutări la fel, iar echipa noastră va organiza fiecare pas pentru a vă asigura o mutare de succes. Garantăm servicii excelente pentru clienți, servicii de calitate și o experiență pozitivă pentru toți clienții noștri.

Avantajele utilizării unui serviciu profesionist de relocare!

Colaborarea cu o firma profesionista va contribui la simplificarea mutării Firmei dvs. și la transformarea într-o experiență relaxanta si placuta. 

Noi cei de la WEMOVE avem 12 ani experienta, ceea ce garanteaza că puteți fi siguri că veți beneficia de o mutare profesionista, de calitate și fără stres.

Suntem familiarizați cu toate detaliile care apar în timpul unei relocări, cum ar fi găsirea unor soluții de depozitare, mutare echipamente grele: Servire, rack-uri… furnizam inclusiv servicii de montaj (demontare/ remontare) pentru echipamente de birou. Ne angajam sa ne ocupăm de tot, de la început până la sfârșit , astfel încât mutarea dumneavoastră să fie cât mai confortabilă și mai eficientă posibil.

Echipa WEMOVE vă stă mereu la dispoziție pentru a vă ajuta cu experinata și soluții necesare, ținând cont de toate nevoile Firmei dvs. În plus, dispunem de o flotă de vehicule potrivite pentru fiecare tip de încărcătură, autoutilitare mari capacitate intre 3,5 – 7,5 tone si volume incarcare intre 20mc – 40mc/ transport.

WEMOVE va pune la dispozitie, cele mai bune solutii!

1. Servicii Relocare pentru mobilierul de birou al firmei dvs;

2. Servicii Relocare Arhive - documente;

3. Servicii Relocare a Echipamentelor IT;

4. NOU! Reciclare hartie, carton, echipamente electronice, IT etc;

Va prezentam principale Servicii WEMOVE:

1. Servicii Relocare pentru mobilierul de birou al firmei dvs;

Mutarea mobilierului de birou poate fi un proces stresant și consumator de timp. De aceea, este important să alegeti o firma de încredere care vă poate oferi servicii profesionale de relocare a mobilierului de birou. Faptul că benefiacia de ajutorul unei firme specializate cu o experiență vastă în relocarea întreprinderilor înseamnă că puteți fi siguri că mobilierul și obiectele de birou vor fi relocate în siguranță.

Firma WEMOVE prin echipa noastră de profesioniști vă oferim o gamă completă de servicii pentru a vă asigura că relocarea Biroului dvs. se desfășoară fără probleme de la început până la sfârșit.

2. Servicii Relocare Arhive - documente;

Echipamentele și alte articole necesită o manipulare atentă pentru a se asigura că totul este mutat fără daune. Echipa noastră experimentată este bine echipată pentru a vă transporta arhivele în condiții de siguranță, astfel încât puteți fi siguri că documentele dvs. importante vor ajunge la destinație în starea lor originală.

WeMove va pune la dispozitie cutii de mutare speciale pentru a vă asigura că documentele dvs. rămân organizate și în siguranță în timpul mutării.

3. Servicii Relocare a Echipamentelor IT;

Sunteți în căutarea unui serviciu de relocare specializat care să vă ajute cu mutarea echipamentele IT, serverele, rack-uri ? Nu căutați mai departe! WeMove dispune de servicii specializate de manipulare a echipamentelor IT, care vă asigură că echipamentele dvs. ajung în aceeași stare ca la plecare. Echipa noastră de profesioniști va gestiona cu experiență toate aspectele mutării, de la ambalare și etichetare până la transportul in noua locatie.

Oferim cele mai bune servicii si ne asiguram că echipamentele IT: PC-uri, servere, rack-uri ajung în starea perfectă. Folosim materiale de protecție specializate, inclusiv folie cu bule, carton protectie si alte materiale de ambalare speciale.

4. NOU! Reciclare hartie, carton, echipamente IT electrice, electronice etc;

Soluție: Prin reciclarea hârtiei, a cartonului, a echipamentelor electrice, a dispozitivelor electronice și a echipamentelor IT, putem reduce cantitatea de deșeuri care ajung la gropile de gunoi sau care ne poluează oceanele. Acest lucru nu numai că ajută la protejarea mediului înconjurător împotriva unor daune suplimentare, dar ajută și la conservarea resurselor naturale prin reutilizarea materialelor în loc de crearea altora noi. În plus, reciclarea reduce consumul de energie, ceea ce duce la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în atmosferă. Pe scurt, reciclarea este un pas important pentru păstrarea sănătății planetei noastre!

Oricand aveti nevoie apelati la serviciile de Relocare WEMOVE!

Echipa WEMOVE se angajează să furnizeze Servicii Relocare profesionale și fiabile pentru Firme cuprinse intrre 10-100 angajati sau Companii multinationale. 

Datorită experienței și expertizei noastre, suntem în măsură să oferim Servicii complete pentru Relocare Firme, sedii Companii, Servicii de transport mobila birou, arhive-ducumente sau orice tip de Servicii Relocare. Înțelegem complexitatea relocării unei afaceri și garantam cele mai bune servicii.

Înțelegem complexitatea relocării fiecarei Firme și garantam cele mai bune Servicii de Relocare.

Alte servicii furnizate de WEMOVE

WEMOVE recomanda serviciile Partenerului www.home-relocation.ro

Ti-a placut acest articol?

Share:

Inscriere Newsletter

alte articole!

Boxe de inchiriat

Top 10 Boxe de inchiriat Bucuresti

Spatii Depozitare I Boxe de inchiriat Bucuresti 10mc, 20mc – 80mc Depozitare mobila, Arhiva, Mobiler Birou, Echip. IT. Spatiu Depozit pt Firme si Mag. Online.

Transport mobila Bucuresti

PLAN Organizare – Servicii Relocare pentru Birouri si Firme

1. Arhivarea in cutii a doc. si a obiectelor de pe birou;

2. Etichetarea cutiilor precizand numele persoanei, Departamenul si etajul din noua locatie/cladire unde urmeaza sa mutati;

3. Etichetarea echipamentelor IT: PC-uri, imprimante, copiatoare xerox, servere etc.

Suna