DNCB nr 37 Bucuresti Sector 4

Blog WeMove.ro

Cu peste 4.000 de Comenzi realizate in 9 ani de activitate, suntem aici sa va ajutam!

Articole Blog

9 Avantaje Servicii Mutare Firme Specializate.

WeMove.ro

WeMove.ro

Autor articol

Servicii mutare

1. Ambalare mobilier, obiecte Fragile si echipamente IT.

2. Inchiriere cutii speciale pentru mutare.

3. Demontare mobilier Personal specializat.

4. Mutari mobila si obiecte grele de catre personal Specializat.

5. Incarcare si aranjare in Camion.

6. Transport mobila cu autoutilitate de volum 20-40mc sai 3,5-7.5 tone.

7. Manipulare Personal Specializat.

8. Montaj Profesionist.

9. Siguranta si Calitate!

Oricare ar fi serviciile de care aveti nevoie: servicii mutare, mutari mobila, transport mobila, va recomandam sa apelati cu incredere la serviciile specializate ale unei Firme de Mutare. Va prezentam mai jos principalale avantaje!

1. Ambalare mobilier, obiecte Fragile si echipamente IT.

Un avantaj esential il reprezinta calitatea ambalarii, de catre personal specializat in aceste servicii si cu materiale adegvate exemplu: coltare de carton pentru protectie mobilier, folie cu bule mari pentru obiecte fragile, paturi speciale pentru protectie canapele, fotolii, comode, corpuri de vitrina etc.

2. Inchiriere cutii speciale pentru mutare.

WeMove inchiriaza cutii speciale pentru servicii mutare.

Cutiile au dimensiunile: 60x40x40 cm din material plastic cu capac speciale pentru transport obiecte fragile, echipamente IT, vesela bucatarie, carti, diverse obiecte personale etc.

3. Demontare mobilier Personal specializat.

Pare usor sa demontezi corect tot mobilierul dintr-o locuinta? Va asigur ca nu este! Mult mai greu este sa il montezi la loc….

Personalul nostru specializat pe servicii montaj, va demonta mobilierul din locuinta dvs., fara sa il zgarie, sau sa il deterioreze. De asemenea piesele de mobilier vor fi ambalare individul in folie cu bule, streech sau carton pentru protectie la manipulare si transport.

” Va povestesc o intamplare reala!” O clienta, respectiv o Doamna pentru care am realizat servicii mutare complete cu ambalare, manipulare si transport in Bucuresti in luna martie 2019 a vrut ca dressing-ul sa il demonteze un Tamplar care si realizase acel dressing. Noi am spus ok, si am stabilit data mutarii.

In ziua mutarii, echipa a venit la ora programata pentru mutare.

Din pacate, clienta avea mana bandajata si am intrebat ce a patit? Mi-a raspuns ca, Tamplarul a demontat dressing-ul, iar o plata de PAL i-a cazut clientei pe mana dreapa si a lovit-o.

” Din experienta aceste acidente se intampla din cauza faptului ca, la demontarea unui corp de mobilier este nevoie de min 2 pers. cu experienta pentru a tine piese mobilier.

Concluzie! Tamplarul a venit singur, iar clientul a incercat sa il ajute insa din nefericire s-a accidentat.

Va recomandam, pentru a evita astfel de accidente, sa apelati la serviciile unei firme specializate de mutare.

4. Mutari mobila si obiecte grele de catre personal Specializat.

Experienta ne-a invatat cum trebuie manipulate corpurile grele de mobilier exemple: canapele, frigidere, vitrine, pianine, fisete metalice, seifuri etc.

In situatia in care nu sunt amnalate si manipulate corespunzator corpurile Dvs. de mobilier se pot deteriora, zgaria, lovi etc.

WeMove prin personalul specializat si cu ajutorul echipamentelor de manipulare adegvate respectiv: chingi, platforme cu roti spaciale, sisteme de ridicare la inaltime, lift exterior cu ridicare pana la et 7 al unei cladiri etc., asigura cele mai bune servicii mutare si transport mobila in Bucuresti a mobilierului si obiectelor dvs.

5. Incarcare si aranjare in Camion.

Un aspect important pentru transport mobila il reprezinta mondul in care sunt aranjate corpurile de mobilier si obiectele personale in camion.

In acest sens, corpurile mari si grele de mobilier se ancoreaza folosind chingi de ancorare. Obiectele Fragile respectiv: cutii cu vesela, oglinzi sau obiecte din sticla, PC-uri, TV etc se vor aseza deasupra corpurilor de mobilier si in asa fel incat, ca pe perioada transportului sa nu se miste.

Recomandam ca, obiectele fragile sa fie transportate intr-o alta masina separat de corpurile de mobilier, deoarece pe durata transport mobila obiectele se pot lovi.

6. Transport mobila cu autoutilitate de volum 20-40mc sai 3,5-7.5 tone.

WeMove furnizeaza servicii mutare Bucuresti si National folosind autoutilitare speciale pentru servicii mutare dimensiuni: 2.5m/ l x 4,5m/L x 2,3m/H. Asiguram cele mai bune servicii de transport mobila. Mai multe detalii: https://home-relocation.ro/

7. Manipulare de Personal Specializat.

Este mult mai simplu sa apelati la o Firma specializata in servicii mutare, pentru realizarea serviciilor grele si dificile ca de exemplu: manipulare pe saci, incarcare/ descarcare cutii cu dosare si arhive, mutare mobilier: dulapuri, birouri, rollbox-uri, echipamente grele: rack-uri, seifuri, xerox-uri, fisete metalice sau alte echipamente de birou care necesita efort fizic, personal si echipamente speciale de manipulare.

8. Montaj Profesionist.

Beneficiati de cele mai bune servicii de montaj. Mai mult pentru siguranta dvs si a familie dvs, corpurile de mobilier inalte sau suspendate vor fi prinse de perete prin dibluri speciale pentru caramida, BCA, Rigips etc. Personalul nostru are experienta de peste 9 ani in servicii montaj.

9. Siguranta si Calitate!

Siguranta dvs este foarte importanta! Nu incercarti sa mutati corpuri grele de mobilier care va pot provoca accidentari ale coloanei vertebrale, sau pe care puteti sa le scapati pe scari.

In final calitatea serviciilor de depozitare furnizate este garantata de Echipa WeMove. Detalii servici si comenzi: https://www.wemove.ro/servicii/

Tel +40 756 143 988 I Email: comenzi@wemove.ro

Ti-a placut acest articol?

Share:

Inscriere Newsletter

alte articole!

Boxe de inchiriat

Top 10 Boxe de inchiriat Bucuresti

Spatii Depozitare I Boxe de inchiriat Bucuresti 10mc, 20mc – 80mc Depozitare mobila, Arhiva, Mobiler Birou, Echip. IT. Spatiu Depozit pt Firme si Mag. Online.

Transport mobila Bucuresti

PLAN Organizare – Servicii Relocare pentru Birouri si Firme

1. Arhivarea in cutii a doc. si a obiectelor de pe birou;

2. Etichetarea cutiilor precizand numele persoanei, Departamenul si etajul din noua locatie/cladire unde urmeaza sa mutati;

3. Etichetarea echipamentelor IT: PC-uri, imprimante, copiatoare xerox, servere etc.

Call Now ButtonSuna