DNCB nr 37 Bucuresti Sector 4

Servicii Transport Mobila

Te ajutam Noi!

Transport Mobila Bucuresti | Firma Mutari Mobila

Alege WEMOVE Servicii Transport Mobila Bucuresti si National

Trimite Cerere! 

De ce sa alegi WEMOVE?

100%  Servicii Profesionale!

Poze 800x500px V2 1
V32
Oricand ai nevoie de servicii Transport mobila in Bucuresti sau National poti apela cu incredere la serviciile de mutari mobila WeMove.

11 ani Experienta in Servicii Transport Mobila si peste 2.900 comenzi realizate cu Succes!

Furnizam cele mai bune servicii de transpot mobila,  ambalare, personal specializat pentru incarcare/ descarcare, inclusiv servicii montaj mobila

Ce includ serviciile WeMove

v1
Poze 800x500px V1 1

Mutari mobila oriunde in Romania sau Europa

Germania, Franta, Italia, Spania, Polonia, Romania, Tarile de Jos, Grecia, Belgia, Portugalia, Cehia, Suedia, Austria, Bulgaria, Danemarca, Finlanda, Slovacia, Irlanda, Croatia, Lituania, Letonia, Slovenia, Estonia.

WEMOVE Servicii Transport mobila in doar 4 Pasi!

Cele mai bune materiale de ambalare pentru bunurile dvs.!

DSC0680 removebg preview

Cutii carton dublu

dimensiuni: 40/ 60/ 80 x 40 x 40 cm

coltare carton

Coltare protectie mobilier

dimensiuni: 200 x 5 x 5 cm

folie cu bule

Coltare protectie mobilier

dimensiuni: 200 x 5 x 5 cm

folie stretch neagra

Folie strech

infoliere si ambalare mobilier sau alte obiecte

11 Ani Experienta in Servicii Mutari mobila Bucuresti si National.

Avem 11 ani experinta in servicii mutari si am relizat peste 2900 de comenzi pentru clientii nostri.

Furnizam toate materiale de ambalare de care aveti nevoie pentru impachetarea bunurilor din locuinta dvs: cutii carton, folie cu bule, hartie impachetat vesela, banda adeziva. Transport Gratuit! pt Livrare materiale ambalare.

Ne bucuram sa va ajutam! Apelati cu incredere la serviciile WEMOVE de transport mobila – mutari mobila in Bucuresti sau National.

WEMOVE firma mutari Bucuresti specilizata in toate serviciile de care aveti nevoie pentru mutarea mobilei din locuinta dvs.
Care sunt serviciile pe care le furnizam?
 1. Ambalare mobila si obiecte fragile;
 2. Sevicii demontare/ montare mobila specializat; 
 3. Transport electrocasnice: frigidere, cuptoare bucatarie, TV-uri etc.
 4. Transport mobila, bagaje sau obiecte personale;
 5. Transport mobila diverse: canapele, fotolii, dulapuri – dressing-uri sau orice mobilier;
 6. Mutari mobila si echipamente grele: pianine 320kg, seifuri 150kg – 500kg etc;
 7. Mutari mobila Locuinte Apartamente – vile, rezidential etc.
 8. Mutari mobila National – oriunde in Romania;
 9. Servicii Relocare Firme in Bucuresti;
 10. Inchiriere cutii mutare: specialie din plastic cu capac – Ecologice;
 11. Mutari mobila International – oriunde in Europa;

Ce trebuie sa stii cand vrei sa muti locuinta?

Mutarea unei locuinte implica mult efort fizic si o foarte buna organizare, de la impachetarea  tuturor bunurilor dvs in cutii respectiv: carti, haine, obiecte de decor, jucariile copiilor, vesela din bucatarie, pana la demontarea mobilierului respectiv: paturi, dulapuri, dresing-uri, canapele fotolii etc si ambalarea pentru transport mobila in siguranta.

Cum organizezi eficient toate aceste etape?

Toate aceste etape pot fi organizate foarte de bine de o firma de mutari mobila. In felul acesta aveti mai mult timp pe care sa il petreceti cu Familia dvs, sau sa realizati alte lucruri mai importante pentru dvs.

WeMove poate organiza pentru dvs., toate aceste etape necesare prin serviciul mutari mobila si transport mobila Bucuresti.

Trebuie doar sa suni, iar un reprentant al firmei de transport mobila WEMOVE va face o vizionare a locuintei dvs., si va organiza toate etapele necesare serviciului de „mutari mobila”.

Suna la WEMOVE!

Alege serviciul de transport mobila de care ai nevoie

Furnizam servicii profesioniste de ambalare pentru mobila si toate obiectele Fragile. Garantat! Bunurile dvs ajung in siguranta in noua locuinta!

Folosim cele mai bune materiale de ambalare respectiv: coltare carton, folie cu bule si strech, paturi speciale, banda adeziva, carton protectie geamuri etc.

Ambalam orice bunuri sau obiecte fragile: vitrine, frigidere, mese sau decoratiuni din sticla, TV-uri,  

Ambalare profesionista pentru mobila si obiecte fragile

Sevicii montaj mobila specializat

Asiguram personal specializat pentru demontarea oricarui tip de mobilier: dulapuri, dressing, canapele etc.

Pentru ca serviciul de mutari mobila sa se realizeze in cele mai bune conditii este importanta ca demontare si remontarea mobilierul din locuinta dvs sa fie realizat de personal cu experienta si specializat in serviciu montaj.

Avem 11 ani experienta in servicii mutari mobila Bucuresti si am realizat peste 2.900 de servicii montaj pentru clientii nostri.

Echipa WEMOVE garanteaza cele mai bune servicii montaj mobilier. Profesionisti in mutari mobila

Ne bucuram sa va ajutam!

Vrei sa muti cateva corpuri de mobilier si niste bagaje sau cutii cu obiecte personale? 

Suna la WEMOVE! Ne ocupam noi. 

Furnizam servicii rapide de transport mobila, bagaje, sau bunuri personale orinde in Bucuresti si national. Durata estimativa 3ore.

Transport electrocasnice: frigidere, cuptoare bucatarie, TV-uri etc.

Ai nevoie de transport rapid pentru echipamente electrocanice in Bucuresti? Putem furniza transportul, livrarea si manipularea pana in locuinta dvs., de la orice Magazin: Ikeea, Mobexpert, Vivre, Leroy Merlin, Hornbach, Praktiker sau  orice magazin doriti dvs din Bucuresti.

Transport autoutilitate cu lift,  sisteme de ancorare si transport vertical pt frigidere, combine frigorifice etc.

Transport mobila, bagaje sau obiecte personale

Mutari mobila: canapele, dulapuri sau orice mobilier

Servicii Transport – Mutari mobila: canapele, fotolii, dulapuri – dressing-uri sau orice mobilier;

11 ani experienta in mutari mobila Bucuresti sau national.

Furnizam cele mai bune servicii de transport mobila, inclusiv ambalare/ infoliere si servicii montaj: demontare si remontare. 

Oricand aveti nevoie de servicii mutari mobila pentru 1-2 camere sau o locuinta completa apelati la serviciile specializate WEMOVE.

Transport canapele – Pentru mutarea unei canapele, este nevoie de o echipa de min 2-3 pers. foarte multa atentie, ambalare cu paturi speciale, carton si folie strech. 

De cele mai multe ori canapele se pot zgaria de balustrade, pereti, tocul usilor,  colturi  daca nu sunt ambalate si manipulate de personal specializat. Va sfatuim sa apelati la o firma de  mutari mobila, care v-a asigura un serviciu calitativ iar canapeaua dvs va ajunge in siguranta in noua locuinta!

De asemenea pentru transportul, de dulapuri, dressing-uri, comode inclusiv servicile de montaj va recomandam serviciile WEMOVE, Profesionisti in servicii mutare.

Mutari mobila si echipamente grele: Pianine aprox 280kg, seifuri 150kg – 500kg etc;

Atentie! Cel mai greu este este sa muti o pianina sau un seif cu greutate peste 300kg!

Pentru manipularea corpurilor grele este nevoie de echipamente speciale de ridicare, sistem de ancorare, masini cu lift si personal specializat pe acest tip de servicii.

Pianina posibil sa nu mai cante sau sa o strici definitiv daca o scapi pe scari. Nu mai vorbim de pagube colaterale etc.

Avem 11 ani experienta in servicii mutari mobila, perioada in care am mutat peste 500 echipamente si obiecte grele, respectiv: mutari pianine, mutari rackuri, echipamente IT, servere sau alte echipamente mari si grele. Pentru mutarea acestor echipamente va recomandam sa apelati la o firma mutari, specializata ain aceste servicii.

Mutari mobila si echipamente grele

Mutari Mobila Locuinte Apartamente - vile, rezidential

Va mutati in Locuinta Noua?  WEMOVE – Garanteaza cele mai bune servicii mutari mobila Bucuresti!

Am realizat peste 2.000 de comenzi – servicii Mutari Locuinte in Bucuresti si National in cei 11 ani de activitate. Garantam cele mai bune servicii pentru dvs!

5 Sfaturi Esentiale pentru mutarea perfecta a locuintei dvs!
  1. Cutii mutare din carton gross: aveti nevoie estimativ de 20-50 cutii. apartament 2 cam – 4 cam. in functie de nr de carti, obiecte personale, haine etc;
  2. Ambalarea mobilierului dvs!  Foarte importat este ca, mobilierul dvs sa fie demontat si ambalat de o firma de mutari specializata! WEMOVE este singura firma de mutari care ambaleaza mobila folosind coltare de carton si paturi speciale in felul acesta garantam cele mai bune servicii de mutare pentru dvs.
  3. Atentie la manipularea mobilierului sau bunurilor dvs.! Este necesar ca mobilierul dvs sa fie manipulat cu atentie de personal cu experienta si specializat in domeniul serviciilor de mutari mobila. Corpurile mari de mobilier trebuei manipulate cu atentie!. Noi cei de la WEMOVE suntem foarte atenti la aceste detalii.
  4. Transport mobila – necesar Autoutilitare de volum mare cu sistem de ancorare! Exemplu: Frigiderele trebuie transportate in pozitie verticala, la fel si vitrinele sau alte corpuri mari de mobilier. Obiectele Fragile trebuie transportate cu antentie si aranjate in masina corespunzator.
  5. Montaj mobila specializat: foarte important ca mobilierul dvs., sa fie demontat corespunzator. ex: suruburile si sistemele de prindere care pot zgaria celelalte corpuri de mobila pe perioada transportului trebuie demontate sau ambalate corespunzator. Corpurile inalte de mobilier si corpurile de bucatarie trebuie prinse de perete, pentru a preveni posile accidente!

Vreti sa mutati mobilierul, electrocasnice sau orice alte bunuri National? Constanta, Brasov, Sibiu, Cluj, Oradea, Timisoara, Arad? WEMOVE realizeaza saptamanal servicii mutari mobila National si suntem cei mai profesionista fima mutari Bucuresti.

Beneficiati de urmatoarele avantaje:

– ambalare profesionala: coltare carton, folie cu bule si folie strech, paturi speciale pentru protectie mobilier, ambalaje din lemn pentru transport geamuri, oglinzi si alte obiecte fragile;

– montaj mobilier specializat: demontam si remontam orice tip de mobila; 

– cutii de carton gros CO5 dimensiuni: 50x40x40cm; 60x40x40cm; 80x40x40cm;

Servicii mutari mobila National - oriunde in Romania!

Servicii Relocare Firme in Bucuresti

WEMOVE realizeaza pentru dvs., urmatoarele Etape Relocare Firme:

 1. Organizare Plan Relocare impreuna cu un specialist WEMOVE.
 2. Furnizare cutii mutare pentru documente si arhiva;
 3. Ambalare echipamente IT si alte obiecte fragile; 
 4. Demontare si Ambalare mobilier pentru transport;
 5. Manipulare/ incarcare mobilier, cutii documente si echipamente IT, in autoutilitate de transport volum 20mc-40mc;
 6. Transportul pana la noua Destinatie;
 7. Manipulare/ descarcare mobilier, cutii documente si echipamente IT in noul sediu al firmei dvs.
 8. Despachetare si montaj mobilier in noua locatie.
 9. Aranjarea pe pozitii conform Schitei/ Planului de amplasament furnizat de client.
 10. Verificarea montajului si semnarea Procesul Verbal de finalizare servicii relocare.

 

Inchiriere cutii mutare: speciale din plastic cu capac – Ecologice;

Spre deosebire de cutiile clasice de carton, cutiile din plastic sunt ideale pentru serviciul de mutare din mai multe motive:

 • Nu aveti nevoie de banda adeziva ca la cutiile clasice de carton, astfel sunt mai usor de folosit si economisiti bani! ;
 • Sunt rezistente! protejeaza foarte bine obiectele fragile: vesela, farfurii, pahare etc.;
 • Se pot suprapune una peste alta fara a exista riscul de a sparge ceva inuntru. 
 • Sunt ecologice! nu mai taiem copacii si nu mai folosim atat de mult carton pt ambalare. La mutarea unui Ap. de 2 cam se pot recicla pana la 40kg de carton si alte materiale ambalare.

Mutari Mobila Locuinte Apartamente - vile, rezidential

Mutari mobila International – oriunde in Europa

Vrei sa te muti in Europa? Te ajutam Noi.

Te poti baza pe WEMOVE pentru orice mutari internationale de bunuri personale, mobilier sau echipamente firme oriunde in Europa EU.

Serviciile de mutari internationale le realizam prin personal propriu cu auto-utilitare de 3,5 tone sau 7,5tone volum incarcare intre 20mc-40mc.

Ambalam toate corpurile de mobilier si obiectele fragile, pentru ca bunurile dvs sa fie in siguranta pe perioada transportului pana la destinatie.

Avem 10 ani experienta in serviciile de mutari internationale pentru firme sau pers. fizice.

Beneficiati de Asigurare de transport pentru bunurile dvs in suma de 50.000 eur.

Furnizam cutii si orice materiale de care aveti nevoie pentru ambalarea bunurile dvs incluse in serviciul mutari mobila international.

Trimite cerere si te vei convinge de calitatea serviciilor WEMOVE.

Aveti nevoie de Servicii Relocare pentru firma dvs? 

WEMOVE furnizeaza cele mai bune servicii de Relocare Bucuresti pentru Firme sau Institutii publice!

Relocare mobilier firme | Relocare echipamente IT | Depozitare documente/ arhiva |  Servicii mutare echipamente grele seifuri – rack-uri etc.

Aveti nevoie de un partener de incredere pentru relocarea firmei dvs! Servicii Relocare Bucuresti pentru firme si companii de la min 10 pana la 300 angajati.

In procesul de relocare trebuie sa aveti in vedere siguranta si confidentialitatea documentelor firmei dvs., a echipamentelor si personalului dvs.

Organizare si Etape Servicii Relocare Firme!

 • Realizarea unui Inventar cu mobilierul, echipamentele, si documentele care doriti sa le relocati; 
 • Desemnarea unei persoane din cadrul firmei dvs., responzabila cu serviciul de relocare;
 • Este necesar sa aveti o schita sau plan amplasament mobilier si echipamente in noua locatie;

FAQ - Servicii Transport Mobila

Ambalati mobila pentru transport ?

DA toate corpurile de mobilier vor fi ambalate cu folie cu bule/ strech, coltare de carton si paturi speciale protectie mobilier.

Cat costa serviciile de Transport Mobila?

Pretul serviciilor de transport se calculeaza in functie de numarul/ volumul de corpuri de mobilier si cutii cu obiecte personale, necesarul de personal pentru servicii de ambalare – incarcare/ descarcare transport si montaj.

Se pot cumpara cutii de carton de la WEMOVE ?

DA furnizam toate materialell de ambalare de care aveti nevoie:  cutii de carton dimensiuni 60 x 40 x 40 mc/ 80 x 40 x 40 mc sau alte dimensiuni, inclusiv banda adeziva/ scotch.

Nu exista lift! La adresa de incarcare sau descarcare?

In situatia in care NU exista lift la adresa de incarcare/ descarcare, pretul serviciilor se calculeaza in functie de dificultatea accesului, etajul unde trebuie urcate bunurile dvs.  

Aveti servicii montaj mobila ?

DA personal nostru este specializat in servicii de demontare/ montare orice tip  de mobila. Montam si mobila NOU Cumparata, dar separat de costul serviciilor de mutare.

Aveti un Spatiu Depozitare pentru mobila si obiecte personale ?

DA avem Boxe/ Spatii Depozitare unde putem depozita bunurile dvs, respectiv: mobila, cutii, obiecte personale sau de birou! pentru perioada de la 1-12 luni. Mai multe detalii despre boxe depozitare in Bucuresti.

Suna