DNCB nr 37 Bucuresti Sector 4

Mutari Internationale UE

Express Moving | Home & Office

Formalitati Vamale Import – Export

Solicita Oferta!

Referinte clienti

5/5

Rapid si Flexbil | Mutari Internationale oriunde in Europa

Alege Destinatia unde vrei sa te muti, iar Noi ne ocupam de toate etapele de mutare a bunurilor si mobilierul pe care vrei sa le muti . 

Cu WEMOVE ai timp si de Relaxare! 

Inventar Online

NOU!  Poti trimite poze cu bunurile pe care vrei sa le muti, sau vizionare online prin what up.

Rapid si Flexibil!
v1 590x450px e1670742994392
Cele mai bune Materiale Ambalare

Ambalare cu folie cu bule sau strech, hartie pentru vesela, cutii carton gros, coltare de carton pt protectie mobilier, huse speciale pentru canapele.

Ambalare mobila mutari internationale
Servicii Ambalare si Montaj

Ambalam cu atentie obiectele Fragile, mobilierul, TV etc. Bunurile dvs sunt pregatite pentru transport.

Servicii de montaj specializat pentru orice tip de mobilier.

Autoutilitara transport mutari internationale
Servicii Transport si Manipulare

Mobilierul si bunurile dvs. vor fi incarcate cu atentie in camion si ancorate pentru Transport. La descarcare le urcam pana in Locuinta dvs. Realizam inclusiv servicii montaj si aranjare, conform cerintelor dvs.

Alege WEMOVE 

Transport International UE.

Asiguram cele mai bune conditii de transport international:

  • Autoutilitare cu lift 750kg
  • Sisteme de ancorare  la standarde Europene;
  • Volum incarcare  20mc – 40mc; 
  • Asigurare Transport 50.000 eur.

Preturi accesibile!

Transport mutari internationale

Portofoliu servicii Clienti - WEMOVE.

7 Sfaturi pentru Mutări Internaționale de la WEMOVE

Organizarea unui serviciu de mutari internaționale necesită o buna planificare si logistică, etape pe care trebuie sa le faci din timp.

Este nevoie de o foarte bună organizare, astfel încât să nu uiți nimic și să poți avea un start bun ca locuitor în noua țara de destinație. Există diverse probleme care pot apărea în timpul unui proces de mutare mobila internațional, însă dacă urmezi sfaturile WEMOVE le poți evita fără dificultate.

Organizam impreuna mutari internaționale de succes. Te invitam sa citesti recomandarile WEMOVE: 

1. Planifică-ți mutarea pas cu pas, din timp

Este important ca atunci când dorești să te muți, mai ales că este vorba despre mutari internaționale, să te asiguri că totul este pus la punct. Iar aici nu ne referim doar la obiectele și bunurile pe care trebuie să le muți, ci și la chestiuni organizatorice și aspecte legale pe care trebuie să le îndeplinești.

Dacă te muți într-o țară europeană, ia toate măsurile necesare pentru ca mutarea ta să fie una legală. Anunță autoritățile competente, obține permisul de ședere dacă este necesar, înregistrează-te la instituțiile potrivite pentru a plăti impozitele și altele asemenea. Totodată, este nevoie să anunți și autoritățile române competente de mutarea ta: încheie contracte și fă tot ceea ce este necesar în acest sens.

2. Fă un inventar complet și acordă atenție fiecărui detaliu

În ceea ce privește bunurile pe care dorești să le iei cu tine, este important să faci un inventar a ceea ce deții și să hotărăști ce vei lua cu tine și la ce vei renunța. Dacă locuința din străinătate în care te muți este complet goală, este important să te asiguri că iei tot ce este necesar pentru mobilarea și utilarea acesteia. Analizează ce poți lua și ce este nevoie să cumperi, apoi trage linie și mergi la următorul pas din capitolul mutari internationale.

3. Alege o firmă de mutări internaționale Profesionista

Este foarte important ca, în acest proces complicat de servicii necesare pentru mutari internationale să ai parte de cel mai bun ajutor. Iar cel mai bun ajutor nu poate fi reprezentat decât de o firmă de mutări internaționale cu experiență în acest domeniu.

WEMOVE este o echipa de Profesionisti cu experienta in servicii mutari mobila International. Ei te vor ajuta in tot procesul de demontare, ambalare și transport în siguranță al bunurilor tale. Beneficiezi de cele mai bune sfaturi și te vor ajuta in toate etapele necesare pentru transportul bunurilor in siguranță pana la Destinatie.

4. Ambaleaza tot ce este necesar pentru Transportul bunurilor în siguranță

Este foarte important modul în care vei ambala bunurile pe care dorești să le transporți, pentru că de acest lucru depinde transportul lor în deplină siguranță. WEMOVE foloseste cele mai bune materiale de ambalarare pentru obiecte Fragile și echipamente IT, electrocasnice etc.

Bunurile dvs. sunt așezate cu atentie in vehiculul de transport, astfel bunurile dvs. beneficiaza de toate avantajele serviciilor de mutari internationale WEMOVE, sunt transportate in siguranta pana la destinatie.

5. Înainte de a pleca, verifică să nu fi uitat nimic

Verifică cu mare atenție înainte de plecare să nu fi uitat ceva din cele necesare. Nu numai actele sunt importante, ci și obiectele pe care le vei folosi și în noua locuință și pentru care nu vei vrea să cheltuiești suplimentar. Aruncă o privire în detaliu asupra fiecărui colțișor din locuință și asigură-te astfel că iei tot ce este necesar cu tine.

6. La destinație, asigură-te că descărcarea și montajul sunt realizate corespunzător

Transportul bunurilor tale, prin serviciul mutari internationale WEMOVE s-a desfășurat în siguranță până la noua ta destinație. Acum du totul la capăt pentru o operațiune de succes! Nu s-a terminat totul în momentul în care ai ajuns la noua adresă, ci de aici urmează partea a doua.

Așadar, fii atent la descărcarea bunurilor, mai ales dacă este vorba despre obiecte de mobilier voluminoase și la echipamente electrocasnice sau IT: asigură-te că acestea sunt descărcate cu grijă, apoi montate în mod corespunzător. Doar în acest moment poți spune că totul s-a terminat cu bine.

7. Începe cu dreptul noua aventură a vieții!

Totul s-a terminat cu bine în ceea ce privește procesul de mutare internațională, nu îți rămâne decât să începi cu dreptul noua aventură a vieții. Observă, analizează, planifică și fă tot ceea ce este necesar pentru ca noua aventură din viața ta să fie una completă. Organizează-ți noua locuință astfel încât să creezi un spațiu plăcut, în care să ai totul la îndemână pentru a-ți facilita modul în care se desfășoară activitățile de zi cu zi și bucură-te de tot ceea ce este în jurul tău, pentru că nu știi unde te va duce viața mai târziu.

Furnizam si alte Servicii utile!

Inchiriere Boxe Depozitare in Bucuresti dimensiuni:  2,5mp | 5mp | 7.5mp | 15mp- 100mp

Relocare Firme | Birouri | Echipamente IT servicii complete de relocare in Bucuresti – National – International.  

WEMOVE cea mai buna Firma Mutari Internationale UE

Mutarea, un eveniment extrem de stresant, oricât de mică ar fi distanța pe care trebuie să o parcurgi. Dar dacă o mutare pe o distanță scurtă este stresantă, cât de complex poate fi întregul proces de mutare internațională?

1. Care sunt pașii necesari pentru o mutare internațională?

Dacă vrei să revii în țară, lucrurile sunt simple: ai un loc în care știi că poți reveni în siguranță, nu trebuie decât să te ocupi de mutarea propriu-zisă cu ajutorul firmei de mutări, apoi să anunți autoritățile competente și să îți îndeplinești îndatoririle de cetățean român.

Dacă este vorba despre o mutare în sens invers și tu știi doar că vrei să te muți, dar nu știi exact de unde să începi, lucrurile sunt puțin mai complicate. Bineînțeles, este nevoie, înainte de toate, de găsirea unei locuințe în străinătate, iar după ce te asiguri de existența acesteia, poți începe să muți lucrurile din țară.

Nu uita că trebuie să ai în vedere și aspectele legale referitoare la viză sau permis de ședere pe teritoriul țării respective, anunțarea autorităților competente în acest sens, chiar și obținerea unui loc de muncă pentru a face dovada posibilității de a-ți acoperi cheltuielile legate de întreținere, dar și pentru a te putea descurca. Dacă ai bifat toate celelalte aspecte, iar ceea ce ți-a rămas este să muți lucrurile pe care le ai în locuința din țară, de la obiecte personale la obiecte de mobilier sau de decor pentru fiecare încăpere, înseamnă că ai ajuns la pasul în care ai nevoie de o firmă mutări internaționale.

2. Cum alegi firma pentru mutări internaționale?

Dacă te afli în căutarea unei firme pentru mutări internaționale, este important să ai în vedere câteva aspecte importante. Acestea se referă atât la încrederea pe care o poți acorda firmei, cât și la serviciile de care vei beneficia dacă o contractezi, la prețul pe care îl vei plăti sau la timpul de livrare necesar.

De asemenea, este foarte important să alegi o firmă specializata in servicii mutari internaționale recunoscută pentru siguranta si calitate serviciilor pe care le oferă. Pentru a te asigura de acest lucru, poți verifica părerile pe care le au ceilalți clienți despre serviciile firmei respective. Verifică recenziile, întreabă în stânga și în dreapta și vei reuși să descoperi firma care te poate ajuta într-un mod profesionist să te muți chiar și departe de casă, în destinații europene diverse.

3. WEMOVE, firma ta de Mutări Internaționale EU

WEMOVE este o astfel de firmă care îți poate asigura cele mai bune și eficiente servicii de mutari internaționale. Serviciile profesionale de mutare pe care le oferă această firmă se referă nu numai la un transport în siguranță, ci chiar la realizarea fiecărei etape necesare mutării cu cea mai mare atenție.

Astfel, WEMOVE te asigură că bunurile tale vor ajunge în siguranță în noua locuință, pentru că oferă inclusiv servicii de ambalare pentru mobilă și pentru obiectele fragile. În același timp, personajul firmei este specializat în demontare, ambalare și montaj profesional, astfel că nu mai este nevoie să stai cu grijă că nu ai ajutoarele necesare în acest sens.

Motivele pentru care iti recomandam sa apelezi la serviciile WEMOVE – firma mutari internationale:

4. Care sunt avantajele oferite de firma WEMOVE?

Dacă încărcarea sau descărcarea și manipularea obiectelor de mobilier și a altor bunuri reprezintă, din punctul tău de vedere, o grijă în plus și o mare bătaie de cap, poți sta liniștit, pentru că lucrurile sunt realizate de personal specializat în Ambalare, Manipulare, Transport si Montaj.

Bunurile dvs. ajung in siguranta  de către personalul specializat WEMOVE.

De asemenea, transportul se realizează în deplină siguranță, cu autoutilitare de volum mare, echipate cu sisteme eficiente de ancorare, pe toata perioada transportului pana la Destinatie.

Ceea ce recomandă WEMOVE este atât profesionalismul de care dă dovadă personalul specializat, cât și experiența vastă pe care o are în acest domeniu.

Avem 11 ani de experiență firma mutări internaționale și mii de comenzi de servicii Transport mobila/ Servicii Relocare furnizate, WEMOVE este soluția de care ai nevoie pentru a te muta în siguranță, mai ales dacă este vorba despre o mutare internațională care implică, mult mai multe lucruri de făcut și de analizat.

Pe scurt, WEMOVE reprezintă soluția ideală pentru serviciile de mutari internaționale, deoarece asigură ambalarea corespunzătoare a bunurilor tale, chiar și a celor mai fragile obiecte și echipamente IT, oferă servicii de închiriere a unor cutii speciale pentru mutare, personalul se ocupă de demontarea mobilierului, de mutarea acestuia și a altor obiecte grele, de încărcarea și aranjarea în camion, precum și de descărcarea în siguranță și de montajul profesionist după ce au fost transportate la destinație în mare siguranță.

Suna