DNCB nr 37 Bucuresti Sector 4

Blog WeMove.ro

Cu peste 4.000 de Comenzi realizate in 9 ani de activitate, suntem aici sa va ajutam!

Articole Blog

PLAN Organizare – Servicii Relocare pentru Birouri si Firme

Picture of WeMove.ro

WeMove.ro

Autor articol

Transport mobila Bucuresti

Important!   Inainte de realizarea serviciilor de relocare, va rugam sa realizati urmatoarele etape:

In acest sens, in vederea optimizarii timpului pentru transport si servicii relocare, este necesar sa realizati urmatoarele etape, cu 2-3 zile inainte de data programata pentru relocare:

Etape servicii relocare

  1. Arhivare in cutii a tuturor documentelor din dulapurile de arhiva, precum si a obiectelor de pe biroul Dvs si din roll box-uri;
  2. Etichetarea tuturor cutiilor cu Nume/Prenume, Departament si etajul din noua locatie/ cladire;
  3. Etichetarea echipamentelor IT: PC-uri, imprimante, copiatoare xerox, etc. cu specificarea Nume/Prenume, Departament si etajul din noua locatie/ cladire;
  4. Etichetarea Mobilierului: birouri, scaune birou, rollbox-uri cu specificarea Nume/Prenume, Departament si etajul din noua locatie/ cladire;
  5. Schita/ Plan de amplasament birouri si mobilier. Va rugam sa realizati o Schita sau un Plan de amplasament cu pozitionarea tuturor corpurilor de mobilier grupate pe Departamente/ camere/ etaje.

Echipa WeMove va incarca in prima etapa cutiile cu documente/ arhive, precum si echipamentele IT.

Ulterior se vor demonta birourile dvs si alte corpuri de mobilier care necesita demontare. Corpuri de mobilier ca dulapuri/ rollbox-uri, comode vor fi mutate integral fara a fi demontate. (Este foarte important sa fie golite inainte!)

Pentru a ne putea incadra in Programul  si durata serviciilor de relocare va rugam sa realizati cele 5 etape mentionate mai sus, inainte de data programata pentru relocarea societatii Dvs.

Nerealizarea etapelor mentionate mai sus, pana la data programata pentru relocare va prelungi durata servicilor de relocare si va genera costuri suplimentare de relocare.

9 ani experienta furnizam cele mai bune servicii relocare Bucuresti.

Pentru detalii servicii si comenzi accesati: https://www.wemove.ro/contact/

Multumim pentru intelegere,

Echipa www.WeMove.ro

Ti-a placut acest articol?

Share:

Inscriere Newsletter

alte articole!

Boxe de inchiriat

Top 10 Boxe de inchiriat Bucuresti

Spatii Depozitare I Boxe de inchiriat Bucuresti 10mc, 20mc – 80mc Depozitare mobila, Arhiva, Mobiler Birou, Echip. IT. Spatiu Depozit pt Firme si Mag. Online.

Suna