DNCB nr 37 Bucuresti Sector 4

Blog WeMove.ro

Cu peste 4.000 de Comenzi realizate in 9 ani de activitate, suntem aici sa va ajutam!

Articole Blog

Home-relocation.ro devine WeMove.ro

WeMove.ro

WeMove.ro

Autor articol

Transport mobila Bucuresti

Bine te-am regăsit!

Astăzi îți scriem cu entuziasm despre schimbările pe care le-am implementat pentru a începe anul 2020 cu o identitate care vorbește despre noi, dar care este pentru tine! 🙂

Anul acesta vrem să comunicam mai mult despre ceea ce facem noi, pentru ca tu să afli cum te putem ajuta. Acest mesaj este doar primul din multele pe care le-am pregătit pentru tine. Îți propunem să rămâi cu noi pentru a nu rata tips-urile, ofertele și beneficiile pe care le poți valorifica.

Cu bucurie te anunțăm faptul că, Home-Relocation a devenit WeMove, un nume simplu și ușor de retinut care ne reprezinta.

www.home relocation.ro devine www.WeMove.ro 1

Toate serviciile noastre sunt înglobate pe o singură platformă pentru a putea identifica rapid serviciul de care ai nevoie. Aruncă o privire pe noul site www.WeMove.ro

Suntem mereu in proces de dezvoltare. Implementăm noi soluții de ambalare, manipulare, transport sau depozitare care să ușureze activitatea de mutare a clienților noștri.

Anul 2020 este un an promițător!

Ne dorim ca la final de an, să sărbătorim împreună realizările tale și ale noastre și să le împărtașim cu întreaga #comunitateWeMove!

Fii pe fază, urmatorul e-mail s-ar putea să îți fie de mare folos. Îți vom oferi tips-uri referitoare la aspectele pe care să le iei în calcul la închirierea spațiilor de depozitare pentru locuință sau firmă.

Să ai o saptămană reușită!

Cu prietenie,

Echipa WeMove.ro

Ti-a placut acest articol?

Share:

Inscriere Newsletter

alte articole!

Boxe de inchiriat

Top 10 Boxe de inchiriat Bucuresti

Spatii Depozitare I Boxe de inchiriat Bucuresti 10mc, 20mc – 80mc Depozitare mobila, Arhiva, Mobiler Birou, Echip. IT. Spatiu Depozit pt Firme si Mag. Online.

Transport mobila Bucuresti

PLAN Organizare – Servicii Relocare pentru Birouri si Firme

1. Arhivarea in cutii a doc. si a obiectelor de pe birou;

2. Etichetarea cutiilor precizand numele persoanei, Departamenul si etajul din noua locatie/cladire unde urmeaza sa mutati;

3. Etichetarea echipamentelor IT: PC-uri, imprimante, copiatoare xerox, servere etc.

Call Now ButtonSuna