Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin

PLAN Organizare – Servicii Mutare /Relocare Birouri Firme

Inainte de realizarea serviciilor de mutare, un aspect important il reprezinta Etapa de pregatire si organizare  servicii mutare pentru Firmei dvs.

In acest sens, in vederea optimizarii Timpului aferent serviciilor de mutare, este necesar sa realizati urmatoarele etape, cu 2-3 zile inainte de data programata pentru mutare:

  1. Arhivarea in cutii a doc. si a obiectelor de pe biroul Dvs si din roll box-uri;
  2. Etichetarea cutiilor precizand numele persoanei, Departamenul si etajul din noua locatie/cladire unde urmeaza sa mutati;
  3. Etichetarea echipamentelor IT: PC-uri, imprimante, copiatoare xerox, servere etc. precum si a mobilierul de birou cu specificarea Nume – Prenume/ Departamentului si etajul din noua locatie sau cadire;

Pentru a putea respecta programul aferent serviciilor de mutare, va rugam sa respectati realizarea celor 3 etape mentionate, inainte de data programata pentru mutarea firmei dvs.

Echipa WeMove va incarca in camion 1. Cutiile;  2. Echip. IT;  3. Mobilierul;  4. Alte obiecte.

Atentie! Oricare din cele 3 Etape mentionate, nerealizate inainte de data pentru mutare, va prelungi durata serviciilor de mutare/ relocare si va genera costuri suplimentare pt Dvs.

Pentru detalii servicii si comenzi accesati: https://www.wemove.ro/contact/

Multumim pentru intelegere,

Echipa www.WeMove.ro

error: Content is protected !!